ONLINE PRODAJA CVEĆA SA DOSTAVOM U CELOJ SRBIJI
 

Uslovi poručivanja, sigurnost i privatnost

DOSTAVA

  • vršimo na području cele Srbije,Bosne i Hercegovine i Hrvatske,Crne Gore i Makedonije.
  • dostava je uračunata u cenu
  • vrši se na kućnu adresu, u javne ustanove, firme i na groblja
  • realizacija može biti unutar 3 sata od dobivene nerudžbe i potvrde o plaćenom računu

NARUDŽBA

  • online 0-24h
  • telefonom pon-pet 7-20h, sub 7-15h, ned 8-13h
  • pogrebne aranžmane najbolje je naručiti danas za sutra

PLAČANJE

  • putem pay pal imgECheck
  • plaćanje kreditnim karticama (American Express, Maestro, MasterCard, Visa)

Prihvat kartica

     partners

NAŠE CVEĆE

  • moguće je da određenog cveća trenutno nema ali ćemo se uvijek potruditi da naši radovi budu CENOM I KVALITETOM kao na slici

 SIGURNOST PODATAKA

Sve podatke koje nam dajete o Vama i primatelju isključivo koristimo radi izvršenja prodaje i dostave.
DISKRECIJA JE ZAGARANTOVANA.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite 2checkout – napredni sistem za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

images

2checkout osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u 2check utplatni formular. Platni podatci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s celovitim podatcima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i delatnicima 2checkout sistama. Izolovana jezgra samostalno prenosi i upravlja osetljivim podatcima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnim.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podatci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korišćenjem kriptografskog uređaja certifikovnog prema FIPS 140 2 Level 3 standardu. 2checkout  zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje skladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši siguronosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3 D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

2Checkout sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namenjene. Vaši osetljivi podatci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zagarantovana je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla skladno propisanim zahtevnim procedurama za on line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost 2checkout sistema. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovnim praćenjem sigurnosti i dubinskim proverama za sprečavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informaciskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stepen sigurnosti sistema zaštite Vaših kartičnih podataka.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Companija Cvećara Beograd obavezuje se pružati zaštitu ličnim podatcima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s liste koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podatci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo radnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi radnici firme Cvećare Beograd i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

REKLAMACIJE

U slučaju da se prilikom transporta dogodi lom, isporučujemo novu robu ili vraćamo novac u celosti.

Cvećara Beograd

OBAVEST O NAČINU PODNOŠENJA ŽALBE POTROŠAČA

Prema čl.8 st.2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar.nov., br.79/07., 125/07., -isp.,79/09. i 89/09 -isp.) obaveštavamo potrošače da žalbu na kvalitet naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na našu adresu odnosno tel. i email. Odgovor na vašu žalbu dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana prijema vaše žalbe.

KUPNJOM PROIZVODA KUPAC PRIHVAtA USLOVE POSLOVANJA

One comment

Ostavite odgovor

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0