ONLINE PRODAJA CVEĆA SA DOSTAVOM U CELOJ SRBIJI
 

Cvećara Niš

BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Srbiji.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Cvećara Niš dostava svežih buketa na adresu po Vašoj želji.Online Cvećara Niš Vam nudi najbržu dostavu cveća u Nišu.Primamo narudžbe iz celog sveta...

Cvećara Niš dostava cveća na kućnu adresu.

Cvećara Niš

Dostava cveća u Nišu kao i u celoj Srbiji je veoma  brza i kvalitetna.Cveće isporucujemo veoma brzo svojom ličnom dostavnom službom,ne koristimo brzu poštu i slične kurirske službe.Naši kuriri sa najvećom pažnjom i u najkraćem roku vrše dostavu cveća tako da cveće ne gubi na svežini i izgledu.

Cvećara Niš je jedna od prvih cvećara u Srbiji koja dostavu cveća radi u roku od tri sata od prijema narudžbe.

Najbolji način da nekome izjavite ljubav ukažete poštovanje ili jednostavno poželite lepe želje je da mu poklopite prelep buket svežeg cveća.

Naša i vaša cvećara cvećara Niš je opremljena savremenim sistemom za naplatu i obradu kartica tako da plaćanje možete izvršiti sa visa master ili nekom drugom platnom karticom te naravno uvek možete da koristite PayPal nalog.

Sve smo uradili da vaš plan da usrećite vama dragu osobu za vas bude što komotnije i komfornije.

Sa bilo kojeg mesta u svetu veoma lako možete  brzo i lako da poručite buket cveća ili poklon za vama dragu osobu,cvećara Niš će uvijek učiniti cve da vaši najmiliji budu srećeni i nasmejani.

Cvećara Niš nikad ne otkriva podatke naručioca ukoliko on iste ne navede u posebnoj napomeni ili se ne potpiše ispod poruke koja ide uz cveće. Uvek možete da računate na naj veći stepen diskrecije od strane Cvećare Niš.Naši klijenti širom sveta svakodnevno imaju i neke specifične zahteve,uvek se trudimo da vam izađemo u susret na sve moguće načine.

Ovakvom poslovnom politikom Cvećara Niš je privukla mnoge simpatije širom sveta.Dostava cveća za nas nije samo posao to je najbolji način da nekome doneste osmeh na lice.Mi ne isporučujemo samo cveće mi ustvari prenosimo poruku ili misao.

Naša zvezda vodilja je da usrećimo jako puno ljudi i onih kojima dostavljamo poklone i cveće a i onima koji to isto cveće šalju.Naša cvećara je prepoznatljiv brend u celoj Srbiji trudimo se uvek da opravdamo vaše poverenje.

Niš

Cvećara Niš

Niš je najveći grad u jugoistočnoj Srbiji i sedište Nišavskog upravnog okruga. Niš je treći grad po veličini u Srbiji (posle Beograda i Novog Sada).Nalazi se 237 kilometara jugoistočno od Beograda na reci Nišavi, nedaleko od njenog ušća u Južnu Moravu

Cvećara Niš vrši dostavu cveća u sledeća mesta u Nišu:

CentarPalilulaPantelejCrveni KrstNiška Banja
MargerStaro GrobljeJagodin Mala (delimično)Beograd Malanaselje Nikola Tesla (broj 6)
Trg Kralja AleksandraCrni PutDurlanJagodin Mala (delimično)Jelašnica
KičevoBubanjKomren (delimično)Komren (većina)Sićevo
ČairLedena StenaČalijeŠljakaOstrovica
Bulevar NemanjićaDelijski VisSomborskaMedoševacPrva Kutina
Bulevar ĐinđićaApelovacVrežina Radikina Bara
MedijanaKovanluk  Prosek
TrošarinaTutunović Podrum  Čukljenik
DuvaništeKalač Brdo  Donja i gornja Studena
Brzi Brod9. maj  

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0